Hmm...

Jag är visst FRUKTANSVÄRT dålig på att blogga!

Denna gång tänker jag inte ens säga att jag ska bättra mig, för jag inser alltid att jag kommer inte göra det.

Nu är jag helt ensam hemma.
Kristian och Qira är i Kiruna och Albin har åkt till Göteborg med farmor, farfar och kusin Elias.
Igår hade de varit på Liseberg och Albin åkte en karusell för första gången och hade verkligen tyckt att det varit jätte roligt. De sa att han verkligen trivdes på liseberg :-)
En annan jobbar och sliter, eller jag jobbade måndag, tisdag och så har jag varit ledig idag, så jag var på stranden en sväng och solade lite, kanon skönt verkligen.
Sen är det jobb nu Tors, fre, lör, sön.

På fredag kommer min lilleman hem! LÄngtar så mycket efter honom. Mitt lilla busfrö som jag älskar mest av allt i hela världen.
Och på Lördag eller söndag kommer min stora älskling hem :-) Längtar självklart efter honom också!

Jaja, hunnit med att tvätta en maskin med tvätt idag, varit på stranden och nu ska jag gå ut och sätta mig på altanen tror jag. Ikväll ska jag försöka orka dammsuga och plocka undan, för sen jobbar jag ju resten av dagarna denna vecka, så bäst att passa på.

Nästa vecka börjar även Kristian jobba så då ska Albin vara upp i Vormträsk tillsammans med mormor och morfar, de kommer hit på söndag och åker upp med honom på måndag. Tror han kommer få så roligt.
Så far vi dit och hämtar honom på Fredag och blir där över helgen.

Sen blir det en tuff start på dagis för lilleman efter 5 veckors ledigt det blir Heltid för han från första dagen, tycker lite synd om honom,men kan ju inte göra så mycket, måste ju jobba nu när det finns jobb.

jaja ha en bra dag så hörs vi förhoppningsvis snart igen!



RSS 2.0