Dålig uppdatering, JA JAG VET!

Jag är super duper dålig på att skriva blogg, jag vet, så få aldrig några förhoppningar, men nu tänkte jag skriva ett par rader iaf.

Som de flesta redan vet så åkte jag till Kolsva till mina föräldrar den 24 oktober och anledningen till det var för att jag skulle jobba på Clas Ohlson i Västerås under en månad. 
Såg verkligen fram emot detta förutom att jag skulle behöva vara ifrån mina älsklingar i en hel månad.
Jag och qira har nu varit här nere i snart en månad och jag lovar att vi längtar hem EXTREMT mycket.
Även fast jag haft det super här nere så har jag väldigt ont i hjärtat av saknad efter mina pojkar.
Det är fruktansvärt hur ont det kan göra av saknad. Fast ändå så har det nog gått bättre än vad jag hade vågat hoppats på.
Men det ska verkligen bli UNDERBART att få komma hem och kramas med mina underbara pojkar.

Under den här månaden har det hänt en hel del, inte minst med bebisen i magen... Jag är nu i v. 23 (22+1) och bebis är mer vild än tam, sparkar så att man ser när hela magen rör sig. Och en favorit sysselsättning är att hoppa studsmatta på mammas kissblåsa.
Det har väl även dykt upp lite små graviditetsproblem. har fått MASSOR med sammandragningar och började för en vecka sedan känna att de gjorde riktigt ont och blev fler och fler. så i fredags ringde jag kvinnokliniken i västerås och blev då ordinerad sängvila under dagen. Fick alltså inte jobba.
Eftersom sammandragningarna och smärtan inte blev bättre trots vila så ringde jag tillbaka runt 13 tiden och fick en tid i västerås kl.14 så efter trafikstockning på E18 så var vi äntligen framme vid sjukhuset mamma och jag vid 14,10. Kontroll gjordes med bla VUL undersökning som skönt nog visade att inget hänt med livmodertappen iaf :-)
Men fick bricanyl tabletter utskrivna ifall det skulle bli värre.
Men ska väl vara försiktig med alltför tunga lyft och så.

jaja nu har ni fått en liten uppdatering iaf.

dags att sova tror jag...


Måste bara säga. JAG ÄLSKAR KRISTIAN OCH ALBIN MER ÄN NÅGOT ANNAT, NI är allt för mig!

RSS 2.0