En tur till stan

Idag åkte jag och Albin buss in till stan :-)
Väl på bussen så kom även Emma med sina döttrar Julina och Delisia.
vi gjorde sällskap till församlingshemmet där vi skulle träffa andra mammor/blivande mammor :-)

barnen fick äta lunch och sedan blev det lek i lekrummet för barnen. Man märkte på Albin att han inte är van att bli lämnad i ett lekrum och leka utan mamma, så han kom springande hela tiden och ropade på mamma. Så det slutade med att jag och Emma satt där inne tillsammans med barnen, vi hade hoppats på att alla skulle följa med in i lekrummet och sitta där och prata men det gjorde dem inte.
Lite synd, men annars var det trevligt, vi får ta igen det nästa gång :-)

Annars har det inte hänt så mycket här hemma.
Imorgon blir det träning för mig och Qira, vi ska träna tillsammans med en tjej som heter Linda och hennes hund. Tycker att dessa träningar är jätte roliga :-) Känns så kul att kunna ge Qira lite "egen tid". Jag orkar ju inte gå några jätte långa promenader när vägen går upp och ner, så då är det kanon att kunna träna på plan mark.
Imorn blir vi troligen bara 2 st så då kan man träna lite annat än bara hundmöten, passa på och träna andra saker med lite störning, det är perfekt :-)


på måndag är det dags för läkarbesök på Specialist Mödravården.
Jag är lite nervös inför det. Barnmorskan var ju lite orolig för att jag kanske skulle börjat öppna mig redan, man jag hoppas på att det inte är så.
Sen ska det även diskuteras om det blir något tillväxt Ultraljud för att se om det verkar bli en STOR bebis igen.
Barnmorskan tyckte att det kunde vara klokt, för att även om jag visat att jag kan föda ett stort barn utan komplikationer så tyckte hon att det skulle vara bra att i största möjliga mån försöka förhindra att barnet blir så stort.
Med det så antar jag att det kan bli tal om igångsättning någon vecka innan BF om det verkar som att bebis blir stor, men vi får vänta och se vad läkaren säger på Måndag.
Önska mig lycka till!!!


ha en bra kväll :-)

Nej men titta ett till inlägg :-)

Ja ett till inlägg så tätt inpå.

Jag har funderat lite på vad jag ska sysselsätta mig med nu när jag ska gå hemma och Albin är på dagis, måndag, tisdag och onsdag varje vecka. så kanske ska satsa på att börja blogga igen :-) eller rättare sagt försöka.

Idag har vi varit såna där BRA föräldrar, som varit ute och lekt med våran son :-) Känns som vi gjort det väldigt lite på senaste tiden då det varit endel sjukdom, jag har ont och så innan det har det varit så himla kallt.
Men idag tog vi Albin, Qira och skridskor och åkte till Domsjöskolan där Albin fick testa stå på sina skridskor för första gången.
tror han var lite fundersam över vad det var för något. I början var benen som spaghetti och han ville inte stå, men till slut så stod han upp så man kunde springa runt med honom. Tror han tyckte det var lite roligt i alla fall :-) Ingen naturbegåvning kanske, men vaddå man kan väl inte ha talang för precis allt eller hur??
Efter att vi varit där en stund så kom Stefan, Elias och Lova dit för självklart ville ju även de åka skridskor, eller ja inte Lova kanske men Stefan och Elias i alla fall.
Tror Albin tyckte det var jätte roligt när kusinen dök upp där, men eftersom Elias är duktig att åka skridskor så var det svårt för Albin att hänga med, så till slut blev han less och tog på sig skorna igen och då kunde han ju springa med istället :-)

albin och elias lekte även lite i backen som var vid sidan om planen. Och VEM fick springa upp och ner med Albin i den backen tror ni? Jo Albins väldigt gravida mamma som har förvärkar till tusen :-P Det gick bra en stund, men man får verkligen lyssna på kroppen när den säger ifrån så är det bara att ge sig ingen idé alls att trotsa.

Sen tog tröttheten över för Albin och det blev dags att åka hem och sova en stund. Han somnade ovaggat efter 1½ timmes utelek kan jag lova.
han sov mellan 14,10-15,40 då fick vi väcka honom tyvärr så blir ju han på världens katastrof humör när han blir väckt, men ibland måste man. En tur till affären korv och bröd till middag och sen var humöret på topp igen och nu sitter han på golvet och leker med sina verktyg :-)

Under tiden Albin sov så tog jag tag i att gå igenom bebiskläderna, börjar känna att det faktiskt inte är så värst länge kvar nu. Så nu är första högen bebiskläder strl. 50/56 i maskinen.
Insåg att det märks tydligt att vi fick ett stort barn förra gången då vi har VÄLDIGT lite 50 och VÄLDIGT mycket 62 och lite 56.
Men det vi har får allt räcka tills vi vet vad det är som gömmer sig där inne. Både storlek och kön är ju svårt att veta nu. Men jag tror även denna gång på en hyffsat stor pojke jag, medan många tror på en nätt liten flicka. Så vi får väl se helt enkelt.


dags för BM besök imorn, känns skönt att få komma dit och kolla upp dessa förvärkar, för nu börjar de bli lite extrema tycker jag. Inget att leka med känner jag.


vi ska åka till Sandra och Stefan och fika nu snart, blir inte lika ofta nu när sandra börjat jobba. så typiskt att hon ska börja jobba precis när jag ska börja gå hemma :-P



bjuder på lite bilder igen :-)

Albin snickarar med pappa






Albin åker skridskor med pappa






Så kan man också göra :-)






Oj oj oj!

Nu är det många månader sedan jag skrev.

tänkte faktiskt inte skriva så mycket nu heller utan bara lägga ut lite bilder. men något ska jag väl kunna skriva ner.

jag jobbade igår min sista dag och är nu hemma på havandeskapspenning tills den lilla bebben vill titta ut, känns jätte jätte skönt att få vara hemma. Bara ta det lugnt och pyssla på i egen takt.
Förvärkarna och foglossningen säger att jag måste dra ner på tempot lite gran om detta ska gå vägen. så det gäller bara att försöka trots att det är svårt.

Är i alla fall gravid nu i v. 32 och tiden har gått sjukt fort. Har nog inte fattat att jag om ca 2 månader är 2 barnsmamma.
Albin har blivit mer och mer intresserad av att känna på magen, lyssna på magen och pussa på bebisen. Det är så mysigt att se :-)

Nej nu blir det lite magbilder.


V.29 (28+4)





Magen i v. 32(31+2)





Slänger även in en bild på min lillprins!






Ha en bra dag :-) Om någon läser, de flesta har nog gett upp hoppet om ett nytt inlägg från mig :-P haha.

RSS 2.0