Jobb,jobb och åter jobb!

Ungefär så der min vardag ut nu. iaf till sista augusti, sen får vi se.

Nu har vi haft en hel helg tillsammans bara vi tre :-) eller ja vi fem, Klara och Qira också såklart :-)

I fredags kväll bestämdes det att Albin skulle få bli STOR kille, vi skulle nämligen ta bort ena sidan på spjälsängen så han skulle få sova som en stor kille så det gjorde vi.
Det började med att han blev helt förstörd när han såg att hans säng var "trasig" så han var hysterisk och vägrade sitta och äta middag stod bara i sin säng och gallskrek.
Men efter en stund hade det lugnat ner sig och han åt lite middag. Sen när det var dags för nattsömnen så hade vi förberedit oss på en massa spring upp och ner för hans del. Faktum är att han låg i sängen ensam utan gnäll tills han somnade, tog lite längre tid än vanligt men gick super bra :-) ca 40-45 minuter tog det innan han somnade men sen sov han HELA natten!!!

På morgonen väckte han oss vid 6,30 och ville ha välling, men tror inte han hade fattat att han kunde gå upp ur sängen själv för han ropade på oss som vanligt.
Kristian gick upp och gjorde välling och gav han den sen gick han och la sig i gen och när Albin ätit upp vällingen så hörde vi hur han kom tassande, då skulle han lämna vällingflaskan i köket hade han tänkt :-) Men jag ropade på han och då kom han till oss istället och fick sitta i våran säng och kolla lite teletubbies :-)
Min gullunge.

Känns nästan läskigt att han blivit så stor.

Även middagssömnen igår gick super i sängen. Idag har det krånglat lite mer, så idag sov han i vagnen. Och även ikväll har det varit ett bakslag, men tror att det har att göra med att han inte var så super trött. Så idag tog det nog en timme innan han sov, och vi fick bära tillbaka honom ett ANTAL gånger och Kristian satt hos honom tills han somnade till slut. Nu verkar det iaf som han sover :-)

Imorn är det bara jobb 3 timmar sen på eftermiddagen blir det 3års kalas hemma hos Elias :-)
sen jobbar jag 9,45-19,15 Tis,Ons,Tors, ledig fredag jobb lördag och söndag. Pju, man känner verkligen att man inte är van att jobba heltid. Även att jag HATAR att jobba kväll, jag vill helt klart ha ett 7-16 jobb Måndag till Fredag, men hur lätt är det att få ett sånt??
Men men bara att kämpa på :-)



Ha det så bra...

Kram kram

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0